--> Чим шкідливі кукурудзяні палички | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чим шкідливі кукурудзяні палички

1
-1
Чим шкідливі кукурудзяні палички
Кукурудзяні палички багатьом здаються цілком нешкідливими ласощами. Вони недорого коштують і їх дуже люблять малюки. Але перш, ніж давати своєму малюку такі солодощі, варто подумати, а чи безпечний цей продукт.

Про це пишуть Новини Ю.

Алергія

У деяких людей є непереносимість білка, що міститься в кукурудзі. Про те, чим небезпечна алергія, ми всі знаємо. Можуть з’явитися найрізноманітніші анафілактичні реакції і навіть розвинутися астма. У легкій формі алергія може проявити себе в формі висипань.

Підвищення рівня цукру в крові

Кукурудза багата вуглеводами, а значить, її вживання може підвищити рівень цукру в крові у вашому організмі. У солодких паличках вуглеводів ще більше.

Здуття

У кукурудзі багато крохмалю. При розщепленні цього крохмалю в товстій кишці виникає багато газів. Малюки і так часто страждають від газів, так чи варто провокувати цей неприємний симптом?

Розлад шлунку

У кукурудзі багато клітковини. З одного боку це добре, але її надлишок може привести до спазмів шлунку. Не зловживайте вживанням солодких паличок, якщо з’їсти забагато — чекайте болю в животі.

Проблеми з зубами

У кукурудзі і так багато цукру, тим більше в солодких паличках. Все це шкідливо позначається на ваших зубах. Тому варто приділити важливу увагу гігієні рота, якщо ви пригостилися цим повітряним десертом.

Небезпечні інгредієнти

Завжди читайте склад кукурудзяних паличок, ви можете помітити наявність багатьох небажаних інгредієнтів. Емульгатори, барвники та цукрозамінники можуть завдати шкоди здоров’ю. Це можуть бути і легкі алергічні реакції, і навіть важкі захворювання — онкологія.

Діарея

Надмірне споживання продуктів на основі кукурудзи може привести до болю в животі і діареї.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

интересные блогеры
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні