Масаж для очей: користь чи шкода

0
-4
Масаж для очей: користь чи шкода
Простий масаж дасть змогу зняти напругу з втомлених очей.

Про це пише GreenPost.

Коли ми працюємо, напружуючи зір, ми кліпаємо всього 3–4 рази на хвилину, хоча в ідеалі за цей проміжок часу кліпати ми повинні 15–20 разів. Через це очі перенапружуються, що призводить до почервоніння та втоми.

Щоб поліпшити кровообіг в області очей, зняти напругу з м'язів очей і впоратися із сухістю та втомою, спробуйте зробити простий самомасаж. Робити його можна щодня, навіть частіше — кілька разів на день, якщо це робити правильно.

«Якщо ви довго працюєте за комп'ютером або займаєтеся іншими справами, що потребують концентрації, ви, напевно, помічали, що ще до кінця робочого дня ваші очі починають втомлюватися. Через це вам стає все складніше зосереджуватись — дискомфорт в очах відволікає від роботи», — говорить масажист Іван Яріш.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні