Волинь до Нового року може вийти з «червоної» зони: головна умова

1
-3
Волинь до Нового року може вийти з «червоної» зони: головна умова
Єдиним показником, який заважає Волині вийти з «червоної» зони, вперше від початку листопада став у межах норми. Проте, аби область нарешті вийшла з «червоної» зони, такий показник не має бути перевищений впродовж трьох днів.

Про це йшлося 23 грудня під час брифінгу у Волинській ОДА щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції та стану вакцинальної кампанії від коронавірусу в області, пише ВолиньPost.

Заступниця голови облдержадміністрації Людмила Тимощук розповіла, що коефіцієнт виявлення випадків інфікування за вчора, 22 грудня, становить 18,1% при нормативному не більше 20%.

«Маємо можливість у новий рік зайти не в «червоній» зоні. Щоб питання розглянули на Державній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, ще протягом трьох днів показник не має перевищувати норму», - сказала Людмила Тимощук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щоб на при кінці січня або на початку лютого знову увійти?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні