На Волині затримали шахрайку, яка ошукала пенсіонерів на 200 тисяч гривень

0
-2
На Волині затримали шахрайку, яка ошукала пенсіонерів на 200 тисяч гривень
Волинянка із не встановленими наразі спільниками реалізовувала схему шахрайства «Ваш родич потрапив у ДТП» і ошукала пенсіонерів.

Про це повідомляє прокуратура Волині.

За наполегливої позиції прокурорів Ковельської окружної прокуратури суд обрав 38-річній жительці Луганської області, підозрюваній у вчиненні на Волині шахрайств (ч.2 ст. 190 КК України), запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідство вважає, що жінка із не встановленими наразі спільниками реалізовувала схему шахрайства «Ваш родич потрапив у ДТП».

До жертв – переважно людей похилого віку – телефонує нібито лікар, який повідомляє прикру новину – хтось із рідних абонента втрапив у ДТП та потребує терміново дороговартісної операції. Звісно ж, є людина, яка може одразу приїхати по гроші та передати їх у лікарню.

Налякані старенькі легко віддають усю наявну готівку шахраям, вважаючи, що таким чином рятують рідних.

Так 19 та 20 грудня 2021 року жертвою ошуканців стали двоє волинян, які віддали підозрюваній 120 та понад 40 тисяч гривень, аби оплатити лікування доньок.

Наступних 60 днів жінка перебуватиме під вартою. Особи ж її спільників встановлюють.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні