Речі, які не варто купувати на секонд-хенді

0
-4
Речі, які не варто купувати на секонд-хенді
Секонд-хенд дуже зручний низькими цінами, проте навіть якщо речі виглядають непошкодженими, їх не завжди варто брати.

Про це пише Мета.

Головні убори

Шапки, капелюхи, кепки варто завжди купувати у магазинах. Разом із гарним головним убором є можливість придбати собі залишки епітелію або шкірний жир, що залишилися від колишнього власника.

Верхній одяг

До цієї категорії відносяться пуховики і пальта. Перш ніж потрапити до рук покупців, вони проходять термообробку. Пух такий процес не дуже полюбляє, він може утворити грудки і більше не гріти. Дуті пальта вбирають запах секонд-хенду, який дуже важко позбутися.

Спортивний одяг

Оскільки таку річ змінюють рідко, вона може бути розтягнутою та виглядати дешево. Спортивний одяг часто перуть, тому він потрапляє до секонд-хенду дуже пошкоджений.

Спідня білизна та шкарпетки

Тут усе залежить від особистої гігієни. Як би акуратно не носили їх колишні господарі, натягувати на себе чужу білизну чи шкарпетки не завжди безпечно.

Вовняні речі

Термообробка у секонд-хендах не враховує матеріал речей. Хоч такий одяг може виглядає пристойно, він зовсім не буде зігрівати.

Шоломи

Власникам мотоциклів ніколи не потрібно економити на захисті. У шоломів є певний термін використання і вимоги до стану. Вони можуть бути вже ударені або втратити свої захисні властивості.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні