Як зрозуміти, що партнер зраджує: головна ознака

1
-12
Як зрозуміти, що партнер зраджує: головна ознака
Психолог Деніел Акон каже, якщо у партнера раніше з'явилася причина, щоб не довіряти вам, підозри з його боку можуть бути виправданими й, швидше за все, це є знаком, який вказує на його стосунки на стороні.

Про це пише РБК-Україна.

Якщо ви бачились з кимось, а він починає звинувачувати вас у зраді, то це зазвичай означає, що це він зраджує. Експерт каже, що люди схильні проєктувати те, що в них усередині, на інших.

Психолог зазначив, що практично всі неусвідомлено бачать у поведінці інших те, до чого схильні самі.

Звичайно, подібні ситуації можуть відбуватися й з інших причин. Однак, цей психологічний трюк потрібно пам'ятати, якщо ви сумніваєтеся в надійності своєї другої половини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О, цікаво. То виходить що коли дружина звинувачує чоловіка в зраді, то виходить що це дружина зраджує? Цікава логіка. Цікаво , отой пан псіхойолог не боїться отримати на горіхи від своєї дружини, чи від якоїсь іншої панянки за таке припущення?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні