Стильно і сучасно: які шарфи варто обрати

0
2
Стильно і сучасно: які шарфи варто обрати
Якщо правильно підібрати шарф, то він в одну мить зробить ваш образ закінченим, модним і, звісно, захистить від холоду.

Про це розповіла стиліст Самал Молдибаєва у своєму блозі в інстаграм.

Шарф оверсайз

Один із головних трендів – мегаоб’ємні шарфи щільної фактури. Це можуть бути великі шарфи великої в’язки, об’ємні палантини з вовни та кашеміру.

Hand made

Ручна робота зараз у моді, тому якщо ви вмієте поводитися зі спицями та гачком, у вас є чудовий шанс придбати колекцію модних шарфиків.

З принтом

Найкраще на шарфах виглядає геометрія: смужка, клітина, гусяча лапка. Якщо ви вибираєте акцентний шарф, то образ має бути однотонним.

Дутий шарф

Стильна альтернатива кашеміровим шарфам — дуті моделі з нейлону та поліестеру. Такий шарф стане яскравим акцентом у зимовому образі. Поєднувати його можна як з куртками чи об’ємними пуховиками, так і з вовняними, стьобаними пальтами.

Тонкий довгий

Ще одна тенденція – тонкий довгий шарф. Така річ, особливо якщо вона буде контрастного з верхнім одягом кольору, візуально додасть кілька сантиметрів зросту за рахунок акцентної вертикалі.

Шовкова хустина

Шовкову хустку складно назвати трендом – це, швидше, одвічна класика. Шовкова косинка з яскравим принтом – чудовий акцент у образі. Її можна пов’язати навколо шиї або носити як бандану, яка також є трендом сезону.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні