У жінки знайшли плід, який вона виношувала 35 років

0
1
У жінки знайшли плід, який вона виношувала 35 років
В Алжирі у жінки знайшли плід, який вона виношувала 35 років, коли та поскаржилась на біль.

Про це пише ТСН.

73-річна жінка поскаржилась на біль у животі. Під час обстеження медики виявили в її утробі закаменілий плід, який був вагою більше 2 кілограмів, та завмер у віці 7 місяців. Відомо, що жінка носила його 35 років. Проте це не заважало їй жити повноцінним життям.

Раніше жителька Алжиру не нарікала на стан здоров'я та добре почувалась. Також вона проходила медичні обстеження, проте лікарі тоді не виявили у неї ненародженої дитини.

Медики пояснили, що таке явище є вкрай рідкісним та називається літопедіоном. Це може бути наслідком позаматкової вагітності. Коли організм жінки не може позбутись плоду, то він його "закальцьовує", щоб не нашкодити здоров'ю жінки. Такий закаменілий плід може пробути в утробі жінки десятки років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні