--> На Волині планують збудувати дві об'їзні дороги | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині планують збудувати дві об'їзні дороги

0
1
На Волині планують збудувати дві об'їзні дороги
Побудова двох нових об’їзних доріг буде навколо Володимира.

Про це повідомив народний депутат Ігор Гузь на своїй сторінці в інстаграмі.

До кінця 2022-го планують розпочати підготовчі роботи.

«Нові дороги необхідні, щоб розвантажити місто під час літнього періоду, коли мешканці інших міст та областей їдуть через Володимир на Шацькі озера.

Також такі шляхи необхідні, щоб дати можливість об’їжджати місто великовантажному транспорту, адже хочеться, щоб відремонтовані дороги у місті залишалися у хорошому стані», – йдеться у дописі.

Одна дорога буде йти через Зимнівську громаду з шистівської об’їзної і виходити біля заправки «WOG» на вулиці Луцькій. Нею прямуватимуть автомобілі зі Львова на Луцьк та навпаки.

Друга – з’єднуватиме шистівську об’їзну з кінцем вулиці Устилузької у Володимирі (біля заправки «WOG»). Вона дозволить об’їхати місто тим, хто прямує з Нововолинська до кордону, на Шацьк чи Ковель.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні