--> У Польщі за власну доброту побили 37-річного українця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Польщі за власну доброту побили 37-річного українця

0
-10
У Польщі за власну доброту побили 37-річного українця
У Зеленій Гурі, що у Польщі, троє осіб побили українця, який їм допоміг.

Про це пише In Poland.

До відділу поліції в Зеленій Гурі звернувся 37-річний громадянин України, який повідомив, що на нього напали та побили троє осіб – двоє чоловіків та жінка. Потерпілий українець розповів, що зловмисники забрали в нього гроші, мобільний телефон, навушники та усі інші речі, які той мав із собою.

Поліція затримала усіх зловмисників наступного дгня після того, що сталося, а потерпілий впізнав всіх нападників.

Поліція з'ясувала, що українець побачив 29-річного юнака, який мав поганий вигляд. Чоловік запропонував майбутньому нападнику купити кави та чогось поїсти. 29-річний хлопець погодився, а потім попросив українця провести його до сусіднього будинку.

У приміщенні, куди прийшли чоловіки, було ще двоє людей: 38-річна жінка та 35-річний чоловік. Вони попросили українця купити їм поїсти та алкоголь. Чоловік погодився і пішов з одним із зловмисників до сусіднього супермаркету, де купив усе, що прочили.

Коли чоловіки повернулися з покупками, 37-річного українця жорстоко побили нові знайомі, а потім обшукали його кишені та викрали рюкзак з особистими речами.

Відомо, що особи, які вчинили напад, раніше неодноразово затримувалися за подібні злочини. Усім трьом висунули звинувачення у грабежі, за який їм загрожує від 2 до 12 років позбавлення волі. Обидва затримані чоловіки є рецидивістами, їм загрожує до 18 років позбавлення волі.

Рішенням районного суду міста Зелена Гура трьох злочинців тимчасово заарештували на три місяці. Справа ведеться під наглядом місцевої районної прокуратури.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні