80-річний італієць зарізав дружину-українку, яка відмовилася займатися сексом

1
0
80-річний італієць зарізав дружину-українку, яка відмовилася займатися сексом
В італійській провінції пенсіонер зарізав дружину з України чотирма ударами ножа в груди, один з них увійшов прямо в серце.

Про це повідомляють НовиниLive.

80-річний пенсіонер Віто Канжіні був дуже ревнивим і вважав, що його дружина 61-річна Наталія Киричок, яка 20 років прожила в Італії з яких 17 років одружена з італійцем, зраджує йому.

У різдвяний вечір він запропонував зайнятися їй любов'ю і навіть прийняв Віагру, але Наталя відмовилася і лягла спати. На що той дочекався поки вона засне, взяв ніж і вдарив її як мінімум 4 раз в груди. Жінка померла миттєво, а злочинець заснув біля неї.

Наступного дня, в День подарунків, чоловік вигуляв собаку, пообідав і випив багато вина. У цьому стані він зустрів кількох знайомих і розповів про вбивство, проте ніхто з них не повірив йому.

Ближче до вечора чоловік подзвонив в ресторан в Мізано-Адріатіко, де Наталя працювала кухарем і попередив власника закладу, з яким, на думку Віто, у Наталії був роман на стороні, і сказав що той більше її не побачить. В кінці він зізнався у вбивстві, після чого в будинок Віто навідалася поліція.

Італієць свою провину визнав відразу. Його заарештували і відправили до в'язниці Вілла Фастіджі. Знаряддя вбивства знайшли в будинку. Можливо слідчі зажадають висновок психіатра.

У українки залишився син від попереднього шлюбу, який живе в іншому місці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коханець "Золоті яйця".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні