У поліції повідомили про шахраїв, які вимагають гроші за оренду житла

0
2
У поліції повідомили про шахраїв, які вимагають гроші за оренду житла
Аферисти, видаючи себе за власників помешкань, вимагають передоплату, в результаті – потерпілі залишаються без грошей і без житла.

Про це пише InternetUa.

До співробітників Тернопільського відділу поліції із заявою про шахрайство звернулася мешканка обласного центру. Жінка повідомила, що знайшла в одній із соцмереж оголошення про оренду котеджу в Буковелі. Зв’язалася з людиною, котра назвалася власником житла. Останній почав переконувати, що має безліч кандидатів, котрі бажають орендувати котедж, тож, якщо жінка хоче забронювати будинок, потрібно перерахувати 6 000 гривень завдатку. Потерпіла перекинула гроші на його банківську картку. Після цього орендодавець намагався ще виманити кошти у тернополянки, розповідаючи, що зробить суттєву знижку на житло, якщо вона оплатить решту суми наперед. Коли жінка відмовилася надалі перераховувати гроші, автор оголошення зник і більше на зв’язок не виходив.

Поліцейські встановлюють обставини шахрайства та застерігають жителів області від подібних афер. Основна порада – ніколи не перераховуйте гроші на банківські картки і на мобільні номери до перегляду житла і знайомства з його орендодавцем. При бронюванні готелю на новорічні свята варто користуватися перевіреними сервісами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні