--> На Волині через прорив води утворився каток: усіх охочих запрошують покататися. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині через прорив води утворився каток: усіх охочих запрошують покататися. ФОТО

1
-4
На Волині через прорив води утворився каток: усіх охочих запрошують покататися. ФОТО
У селі Іваничі, що на Волині, біля відділення Ощадбанку прорвало водопровід, в результаті чого на вулиці утворився справжній каток.

Про це пише БУГ.

Подія трапилася напередодні, 28 грудня. Через мінусову температуру товщина льоду на деяких ділянках за ніч сягнула до 10 сантиметрів.

Місце аварії на водопроводі комунальники виявили лише в другій половині дня 28-го грудня.

«Незважаючи на прорив, комунальники не перекрили водопостачання, щоб мешканці були забезпечені водою у вечірній час», - розповів начальник Іваничівського ВУЖКГ Олександр Істомін

Місцеві жителі кажуть, що такий каток може стати туристичною родзинкою села на новорічно-різдвяні свята. Усіх охочих запрошують покататися на ковзанах.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і ломанувся народ в нові іванисюки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні