Чи безпечна у Луцьку питна вода

1
1
Чи безпечна у Луцьку питна вода
У Луцьку перевірили якість питної води та стан водопровідних мереж міста та наближених сіл.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Луцькводоканалу.

Відомо, що подача питної води в місто Луцьк та 16 навколишніх сіл забезпечується розгалуженою водопровідною мережею із чавунних, стальних, азбестоцементних і поліетиленових труб діаметром 50-600 мм та протяжністю 317,7 км. Із загальної кількості водопровідних мереж, ветхі та аварійні становлять 168,8 км (53,0%).

«Виробничий контроль безпечності та якості питної води по КП «Луцькводоканал» здійснюється в місцях водозабору, перед надходженням у водопровідну мережу та у розподільній мережі. З водогонів насосних станцій, якість води перевіряється за програмою скороченого контролю (щоденно один раз на зміну), скороченого періодичного контролю (щоденно один раз на зміну) та повного виробничого контролю (один раз на місяць)», - йдеться у повідомленні.

Якість питної води відповідає вимогам діючого ДСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В квитанціях на оплату 4 пункти які складають суму до оплати. Якість води сумі оплати не відповідає. І ще одне ми не споживачі а користувачі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні