--> Під Луцьком відновили рух ділянкою, яка була закрита через ремонт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під Луцьком відновили рух ділянкою, яка була закрита через ремонт

0
6
Під Луцьком відновили рух ділянкою, яка була закрита через ремонт
Біля Ківерець відновили рух транспорту дорогою, яка була закрита від 6 грудня.

Про це пише Суспільне.

Виконроб Володимир Савченюк розповів, що ремонт водопропускної труби не завершили, а тимчасово призупинили на час холодів. Рух автотранспорту цим відрізком дороги планували відновити ще 20 грудня.

«Затримали більше ніж на тиждень. Після ремонту звузилось узбіччя, що не відповідає технічним вимогам. Дорогу для проїзду автомобілів відкрили після встановлення відповідних попереджувальних знаків для водіїв», - розповів інженер технагляду Служби автомобільних доріг області Іван Іванов.

Наразі, зазначає чоловік, узбіччя закриті, аби водії могли зорієнтуватися, їхати по проїжджій частині та унеможливити з’їзд з проїжджої частини. Це зроблено для уникнення небезпечних ситуацій.

Інженер технагляду Іван Іванов розповів, що ремонт дороги тут продовжать навесні. Відомо, що загальна вартість поточного дрібного ремонту дороги – 5 млн грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні