Подружжю депутатки та адвоката у подвір'ї підпалили автомобілі. ФОТО

1
-2
Подружжю депутатки та адвоката у подвір'ї підпалили автомобілі. ФОТО
У Рівненському районі невідомі підпалили два легкові автомобілі, які належать депутатці Гощанської селищної ради та її чоловіку адвокату.

Про це повідомляє прес-служба поліції Рівненської області.

Подія трапиался сьогодні вночі, 30 грудня, близько 3:30. Від 39-річної жительки Гощі надійшов дзвінок до поліції, під час якого жінка повідомила, що невідомі підпалили два легковики, припарковані на подвір’ї.

Поліцейські на місці події встановили, що невідомі особи через незамкнені ворота зайшли на територію приватного господарства гощанців та підпалили автомобіль «Шкода Фабіа», який належить заявниці, та «Сітроен», власником якого є її чоловік. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено передню частину, а у легковику «Шкода» ще й багажник.

Вогонь загасили пожежники. Під час огляду місця подіії вилучено дві пластикові каністри із характерним запахом паливно-мастильних матеріалів та пожежне сміття.

Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу. Вилучене з місця події скероване на експертне дослідження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звичайному роботязі не підпалили. Депутат і адвокат - хлібороби.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні