--> Які луцькі вулиці будуть ремонтувати у 2022 році | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Які луцькі вулиці будуть ремонтувати у 2022 році

0
3
Які луцькі вулиці будуть ремонтувати у 2022 році
У 2022 році влада Луцька має у планах відремонтувати перелік вулиць, витративши на це з бюджету міста 190 мільйонів гривень. На деяктх вулицях ремонт будуть завершувати, а на деяких розпочинати з початку.

Про це розповів міський голова Ігор Поліщук, пише 12 канал.

Мер міста каже, що на проспекті Волі капітальний ремонт ще не завершено і як тільки стане тепліше, роботу відновлять.

«Залишилося завершити велодоріжку, тротуар, замінити все освітлення на LED, встановити на тротуарах освітлення, вуличні меблі, лавочки, смітники. І, звичайно, озеленення. Його буде дуже багато – висадять понад 140 дерев, кущів», – зазначив чоловік.

відомо, що продовжать ремонтувати і проспект Соборності.

«Влітку відремонтували всю непарну частину проспекту від перехрестя з вулицею Чорновола аж до кільця біля Північного ринку. Усе це коштувало 25 мільйонів гривень. З настанням сприятливих погодних умов нанесуть розмітку. Буде три смуги, одна з яких – для громадського транспорту. Перед перехрестями ці три смуги будуть переходити у чотири, щоб автомобілі, які повертають ліворуч, не створювали перешкод і щоб збільшити пропускну здатність проспекту», – пояснив Поліщук.

Також капітільний ремонт мають у планах завершити і закінчити на вулиці Дубнівської.

«Цього року вдалося вкласти нижній шар асфальту по вулиці Дубнівській. Цей відрізок був у жахливому стані, і я не уявляю, як би він пережив зимовий період… Наступного року ми продовжимо, і буде відремонтовано все асфальтне покриття від перехрестя з вулицею Карпенка-Карого до Київського майдану. Також там буде відбуватися заміна мереж. Хто їздить тудою – бачить, як від просідання мереж попросідав асфальт. Будуть облаштовані тротуари, освітлення, озеленення», – зазначив мер.

Також, у наступному році планують розпочати капітальну реконструкцію на бульварі Дружби Народів. Там планують ремонтувати і тротуари, і проїжджу частину. Ремонт торкнеться і проспекту Відродження.

«Ми вже замовили проєкт по проспекту Відродження. Він зараз у дуже поганому стані, особливо відрізок від вулиці Рівненської і до перехрестя з проспектом Молоді», – каже Ігор Поліщук.

Також мер каже, що додатково передбачено 55 млн грн на ремонти дрібніших вулиць, яких через приєднані громади дуже багато.

«Є приватний сектор у нашому місті – це і Львівський масив, і Вересневе, і Вишків, і Теремнівський масив», – сказав Ігор Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні