На Волині п'яна водійка заїхала у кущі та заперечувала свою провину. ФОТО

0
4
На Волині п'яна водійка заїхала у кущі та заперечувала свою провину. ФОТО
На виїзді з Нововолинська по вулиці Іваничівське шосе, ймовірно п'яна водійка Фольксвагена заїхала у хащі та пошкодила автомобіль.

Про це пише БУГ.

Подія трапилася напередодні ввечері, 30 грудня близько 22:00. Очевидці розповідають, що 23-річна мешканка Нововолинська не впоралася з кермуванням, з’їхала з траси Нововолинськ-Іваничі, та заїхала у хащі.

Внаслідок ДТП транспортний засіб зазнав значних механічних ушкоджень, проте на щастя, ніхто не постраждав.

Коли приїхали правоохоронці, водійка, яка стояла біля пошкодженого автомобіля, заперечувала, що вона перебувала за кермом. Проте свідки ДТП розповіли, що дівчина була у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження тесту на вміст алкоголю у крові дівчина відмовилася.

На водійку склали два адмінпротоколи за порушення правил дорожнього руху, що призвело до пошкодження транспортних засобів та керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні