У сутичці з мігрантами постраждали близько 15 поліцейських

0
-1
У сутичці з мігрантами постраждали близько 15 поліцейських
У французькому місті Кале під час сутичок, які виникли в ході демонтажу стихійного табору мігрантів, постраждали щонайменше 15 поліцейських.

Про це пише Європейська правда.

Евакуація табору мігрантів поблизу лікарні Кале, проходила напередодні вранці, 30 грудня. Проте близько 10 ранку мігранти почали залазити на вантажівки, щоб дістатися до Англії, в результаті чого і спричинили сутички.

60 поліцейських і жандармів, які охороняли територію, кажуть, що на них напала сотня мігрантів. Відомо, що напад був неймовірної жорстокості. Бійка тривала годину: мігранки кидали каміння з мішків, а поліція відповідала їм сльозогінним газом і гумовими набоями.

Серед усіх поліцейських, які були на місці події, щонайменше 15 осіб отримали поранення. У сутичках також постраждали кілька мігрантів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні