Як не набрати лишню вагу під час новорічних свят

1
2
Як не набрати лишню вагу під час новорічних свят
Усі ми знаємо, що після свят на 80% складатимемося з салатів і маминих голубців. Але, як показує практика, є кілька методів поласувати смачненьким і не набрати зайву вагу.

Про це пише 24 канал.

З'їж шоколад

Є одна маленька хитрість, яка дозволить тобі з'їсти значно менше під час святкового застілля. І для цього тобі необхідно скуштувати чорний шоколад. Він, як відомо, містить значно менше цукру, а також максимально корисний для тебе.

Рекомендуємо взяти на озброєння чорний шоколад з 99% вмісту какао.
Дослідники з Копенгагенського університету виявили, що якщо з'їсти трохи чорного шоколаду за 2,5 години до обіду, то ти споживатимеш на 15% менше калорій у порівнянні з молочним шоколадом.

Віддай перевагу холоду

Усі ми знаємо, що холод дозволяє нам довше залишатися зовні молодшими. Але, як виявилося, він ще й впливає на метаболізм.

Температура вашого тіла впливає на ваш метаболізм. Коли дуже холодно або надзвичайно спекотно, ваш метаболізм пришвидшується,
– каже дієтолог Джилліан Кіллер.

Тож тобі ми рекомендуємо зробити так, щоб у вітальні було прохолодно. Це дозволить не лише почуватися комфортніше, а й набрати менше під час застілля. Тут головне – не перестаратися. Ніхто ж не хоче застудитися.

Уникай поспіху

Затишна новорічна або різдвяна вечеря з усіма гостями – те, що викликає низку переживань. І тут немає нічого дивного. Головне у цій справі – уникати поспіху. Це дозволить вам почуватися значно краще, а також не набрати зайву вагу.

Дослідники з Журналу клінічної ендокринології та метаболізму виявили: коли ти їси, у кишківнику виробляються гормони, які змушують тебе відчувати ситість. І чим повільніше ти їси, тим менше їжі ти споживаєш. А найцінніше те, що вона стає смачнішою, адже ти можеш розпробувати кожен її компонент.

Візьми на озброєння ці поради. Вони, можливо, і не гарантують, що ти вийдеш з-за столу без зайвих кілограмів. Але з їхньою допомогою ти точно зможеш набрати менше. А якщо пощастить, то узагалі нічого.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І коли журналісти навчаться писати без русизмів?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні