Зламаний хребет та поганий голос: що трапилося з зіркою «Іроної долі»

0
-6
Зламаний хребет та поганий голос: що трапилося з зіркою «Іроної долі»
Виконавиця головної ролі у фільмі «Іронія долі, або з легкою парою!», польська акторка Барбара Брильська давно не з’являється на публіці, зазначаючи, що має проблеми зі здоров’ям.

Про це пише Телеграф.

Актриса Барбара Брильська у 2021 році відзначила 80-річчя. Зірка «Іронії долі» живе у заміському будинку неподалік Варшави і рідко виїжджає з дому. За її словами, вона прийняла таке рішення на тлі пандемії коронавірусу – через вік актриса знаходиться в зоні ризику і так простіше дотримуватися режиму самоізоляції.

Останні кілька років Брильська практично не з’являється на публіці. Коли журналісти спробували домовитися з нею про інтерв’ю у грудні 2021 року, то в телефонній розмові вона зазначила, що найближчим часом це не можливо через проблеми з її здоров’ям.

Актриса розповіла, що у неї зламаний хребет, і вона проходить реабілітацію. Нібито саме через це вона не може ні з ким зустрічатися. Також вона розповіла, що на тлі хвороб у неї нині поганий голос.

«Я не у формі — у фізичній та духовній. Що буде далі, не знаю», – зазначила Брильська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні