--> Топ найкращих новорічних фільмів для усієї родини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Топ найкращих новорічних фільмів для усієї родини

0
9
Топ найкращих новорічних фільмів для усієї родини
Фільми, які подарують вам той самий новорічний настрій.

Про це пише Мета.

"Грінч - викрадач Різдва"

Рік виходу: 2000

Фільм розповідає історію про злобного Грінча, який має намір вкрасти у людей Різдво. По ходу сюжету, лиходій усвідомлює, хто він такий насправді.

"Фред Клаус, брат Санти"

Рік виходу: 2007

Ця комедія підійде для тих, хто хоче щиро посміятися та підняти собі настрій. Легка історія та різдвяна атмосфера створюють приємний затишок під час перегляду.

"Крампус"

Рік виходу: 2015

Цей комедійний фільм жахів підійде для тих, хто любить "полоскотати собі нерви". "Крампус" є більш дорослою та серйозною альтернативою стрічці "Грінч - викрадач Різдва".

"Один вдома" та "Один вдома 2"

Рік виходу: 1990

Багато людей щороку на новорічні свята переглядають ці чудові комедії про сміливого хлопчика, який протистоїть двом грабіжникам-невдахам. Проте, не всі помітили те, що це історія про дорослішання, самостійність та довіру в сім'ї.

"Ельф"

Рік виходу: 2003

Ця абсурдна комедія з Віллом Ферреллом одночасно розчулює та змушує задуматися. Це історія про пошуки батька та власного "я", яка має новорічний шарм.

"Різдвяні канікули" (1989)

Рік виходу: 1989

"Різдвяні канікули" третій фільм про сімейку Грізволдів, які постійно вплутуються в різні пригоди. Картина дає зрозуміти, наскільки важливою є любов та підтримка у сім'ї.

"Чарлі та шоколадна фабрика"

Рік виходу: 2005

Дует Тіма Бертона та Джонні Деппа подарував нам безліч картин, що запам'ятовуються. Особливе місце займає історія про хлопчика, який напередодні Різдва знайшов золотий квиток на шоколадну фабрику Віллі Вонки. Фільм дає зрозуміти, що успіху можна досягти лише якщо вірити у свої мрії та не зраджувати своїм принципам.

"Різдвяна історія"

Рік виходу: 2009

"Різдвяна історія" – це ідеальний фільм для перегляду разом із сім'єю. Проста історія розповідається на тлі затишної атмосфери зимового свята. Глядачі повністю поринають у перегляд, співпереживаю героям.

"Едвард Руки-ножиці"

Рік виходу: 1990

"Едвард Руки-ножиці", як і більшість фільмів Тіма Бертона, має приголомшливу та похмуру атмосферу, яка захоплює з перших секунд. Блискучий Джонні Депп у цій стрічці грає персонажа, якому важко адаптуватися у суспільстві. Тим не менше, йому вдається знайти своє місце завдяки доброму характеру та хорошим спонуканням.

"Гремліни"

Рік виходу: 1984

Цей комедійний фільм жахів практично одразу після виходу став культовим. "Гремліни" – це казка для дорослих, яка одночасно залякує, смішить та надихає.

"Квартира"

Рік виходу: 1960

Сюжет про самотність і любов розгортається напередодні Різдва. Тут знайшлося місце для любовних інтриг, зрад та дружби. Крім того, під час перегляду вас не залишає святковий настрій.

"Остання відпустка"

Рік виходу: 2006

Цей різдвяний фільм про те, що власне життя потрібно жити так, ніби завтра не настане. Глядачі, як і головна героїня "Останньої відпустки" розуміємо, що людям не потрібно звертати увагу на думку оточуючих та обмежувати себе. Фільм має правильне посилання та дарує незабутні емоції.

"Реальне кохання"

Рік виходу: 2003

Цей фільм надав сильний вплив на жанр святкових комедій. Кожна із сюжетних ліній змушує співпереживати героям. А найважливіше те, що всі події відбуваються напередодні Різдва.

"Привіт сім'ї!"

Рік виходу: 2005

Цей фільм починається як напружена сімейна комедія про те, як сім'я намагається всіма можливими способами вигнати набридливого родича з будинку. Тим не менш, згодом він приймає серйозний оберт і дивує зворушливою кінцівкою.

"Поганий Санта"

Рік виходу: 2003

Під час перегляду цієї чорної комедії відчуваєш цілу гаму емоцій. Персонаж Біллі Боба Торнтона викликає одночасно симпатію та огиду, що робить його по-справжньому "живим" на екрані. При цьому фільм дає хороший посил і спонукає робити добрі вчинки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні