--> В Україні зросли тарифи на газ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні зросли тарифи на газ

1
-1
В Україні зросли тарифи на газ
Газопостачальні компанії України оприлюднили місячні тарифи на газ для населення.

Про це повідомляє Слово і Діло.

Місячні тарифи, які компанії пропонують на поточний січень, зростають до 60 гривень за кубометр.

«ТАС Енергія країни» пропонує газ по 57,5 гривень за кубометр. Варто зазначити, що у грудні та листопаді 2021 року ціна становила 38,35 гривень.

Водночас, концерн «Галнафтогаз» зберіг місячний тариф на січень на рівні 7,99 гривень за кубометр.

Більшість постачальників відмовилися від місячних тарифів, залишивши тільки річну пропозицію. Зокрема, це стосується компаній під брендом «Твій Газзбут», на які припадає більша частина ринку. Також, не пропонує місячний тариф найбільша компанія «Нафтогаз України».

Зазначимо, що річні тарифні плани залишаються значно вигіднішими. Базові фіксовані ціни коливатимуться від 7,80 до 11,99 гривень за кубометр. Більшість компаній встановили річні ціни до 9 гривень за кубометр.

Зокрема, низка компаній пропонує річний тариф нижче 8 гривень, наприклад, ГК «Нафтогаз України» - 7,96 гривень за кубометр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну ось ще одна не виконана обіцянка президента. А хтось збирався піти коли щось не виконає, а він вже стільки обіцянок невиконав. Іди вже геть, брехло!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні