--> Топ-4 найкращих батьків за знаком Зодіаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Топ-4 найкращих батьків за знаком Зодіаку

0
3
Топ-4 найкращих батьків за знаком Зодіаку
Лише деякі знаки зодіаку ніколи не розлучаються зі своїми дітьми.

Про це пише Ukr.Media.

Телець

Надійний як скеля, цей чоловік забезпечить своїх дітей всім необхідним. Малюки будуть рости під опікою сильного і впертого тата. У Тельців вельми консервативний погляд на батьківство, великий вплив традицій. Не виключено, що у вихованні вони будуть слідувати заповітам свого мудрого дідуся. Примх і нерозумної поведінки Тельці ніколи не потерплять. З раннього дитинства ці батьки будуть прищеплювати своїм дітям повагу до праці і грошей.

На власному прикладі покажуть, як важливо любити свою жінку. Будуть ніжними і водночас строгими. Іноді Тельці перегинають палицю і занадто сильно контролюють дітей. Однак ні до чого хорошого це обмеження свободи не призводить. Їм потрібно навчитися стримувати свої батьківські інстинкти, дозволяти дитині самостійно приймати рішення. Радує тут те, що представники знака відхідливі і рідко йдуть на конфлікт. Тому Тельці — чудові батьки, які завжди прагнуть бути близькими зі своїми дітьми.

Рак

Найчутливіші і ласкаві батьки виходять з Раків. Представники цього знака Зодіаку відрізняються глибиною своєї емоційності. Чоловіки без розуму від своїх дітей, із задоволенням беруть на себе функцію глави сімейства. Вони легко знаходять підхід до малюків, майстерно справляються з усіма батьківськими обов’язками. Не цураються зміни памперсів, батьківських зборів. Вони прагнуть оточити своє потомство тотальною турботою. Сім’я чоловіків-Раків завжди повна чаша. Всю свою енергію вони інвестують саме в неї. Однак у цих сім’янинів Зодіаку є один істотний недолік. Чоловіки можуть занадто активно втручатися в життя своїх дітей, намагатися планувати за них їх долю. Але все це від безмірної любові. Раки, безумовно, найкращі у своїй батьківській справі.

Діва

Чоловіки цього знака Зодіаку занадто серйозно ставляться до виховання дітей. Найчастіше вони обзаводяться першою дитиною в зрілому віці, коли однолітки вже мають декількох. Дівам необхідно відчувати впевненість у власних силах, мати матеріальний фундамент. Але навіть за наявності всіх необхідних умов чоловіки відчувають відчуття страху перед майбутнім, прагнуть заробити якомога більше грошей. Подібний матеріалізм часом заважає їм встановити духовний зв’язок з потомством. Однак практичність і хазяйновитість Дів ніхто не може оскаржити.

Чоловіки-Діви вміють все, і навіть більше. Ще до народження вони прочитають тонни літературних праць з виховання, і постараються виростити дітей відповідно до усіх правил. Будуть суворі і педантичні, зажадають від малюків дисципліни і порядку. Привчать їх до чистоти, навчать домагатися успіхів у спорті. Завжди підтримають, ніколи не кинуть напризволяще. Однак прагнення все контролювати може запросто закінчитися гіперопікою…

Козеріг

Це ті самі батьки, які стають для своїх дітей незаперечними авторитетами. Вони вчать малюків на власному прикладі, уникають будь-якого моралізаторства або тиску. Козероги відрізняються справжньою мудрістю у відносинах поколінь. Вони надають своїм дітям рівно стільки свободи, скільки тим потрібно. Дозволяють самостійно домогтися перших успіхів, лише контролюючи з боку хід подій.

Діти для Козерогів — невіддільна частина їх життєвого плану, одна зі складових благочестивої репутації знака. Вони ретельно піклуються про зовнішній вигляд діточок, відправляють їх вчитися в найпрестижніші заклади. Їм важливо спрямувати їх на соціальні досягнення. Козероги спокійно готують дітей до труднощів життя, терпляче пояснюють існуючі закони. З роками такі батьки стають справжніми моральними авторитетами для них. Моральна опора також доповняться хорошим матеріальним базисом.

Ці чоловіки може і не балують діточок, як ті ж Раки, але грошима забезпечують стабільно. А ще не дозволяють нікому кинути тінь на їх прізвище. Завжди незримо стоять за спиною.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні