--> В Україні зростуть ціни на квартири | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні зростуть ціни на квартири

0
-1
В Україні зростуть ціни на квартири
У 2022-му в Україні спостерігатиметься зростання цін на житло.

Про це пише Обозреватель.

"Якщо не буде ніяких страшних речей відбуватися з країною, вартість житла буде зростати на 5-10% на рік", – підсумував консультант з нерухомості Іван Кудояр.

Разом з тим, за словами партнера групи компаній Concept Group Михайла Підвисоцького, покупці будуть проявляти інтерес до первинного ринку нерухомості.

На думку експерта, у 2022 році понад 60-65% попиту на первинному ринку буде зосереджено на одно- і двокімнатних квартирах площею до 60 м2 саме в об'єктах класыв комфорт і комфорт+.

"Вартість житла на первинному ринку може зрости на 10-15%. При цьому найбільші цінові коливання можливі з квітня по червень і з жовтня по грудень включно. Цінова ситуація на первинному ринку також залежатиме від темпів розвитку іпотечного кредитування та ефективності законодавчих змін у сфері містобудування, які мають гарантувати покупцям безпечне придбання житла", - зазначив експерт.

Експерти прогнозували, що в першому півріччі 2022 року, при збереженні контрольованої пандемічної ситуації та відносної економічної стабільності, на первинному і вторинному ринках житла в Києві, Дніпрі, Львові, Одесі та Харкові зростання цін не перевищить 5-7%.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні