На Волині у пожежі загинула літня жінка

0
2
На Волині у пожежі загинула літня жінка
У Квовельському районі загинула 88-річна жінка.

Про це повідомляє ДСНС Волині.

Зокрема, інформують, що 1 січня о 4:56 надійшло повідомлення про пожежу в смт Луків Ковельського району – зайнялась дерв’яна господарська споруда. Для гасіння пожежі на місце події прибула місцева пожежна команда, відділення рятувальників із 17-ї ДПРЧ смт Турійськ. Спільними зусиллями пожежу ліквідували о 6:21. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Окрім того, 1 січня о 05:25 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в смт Маневичі Камінь-Каширського району. До місця події вже за 6 хвилин прибула чергова варта 13-ї ДПРЧ ГУ ДСНС у Волинській області, команди місцевої пожежної охорони сіл Прилісне та Сойне. Рятувальники включились в захисні апарати на стисненому повітрі та зайшли всередину задимленого будинку для пошуку господарки, однак врятувати її було вже неможливо – жінку 1933 року народження виявили в одній кімнат без ознак життя.

На гасіння пожежі подали загалом 3 водяних стволи. Імовірна причина пожежі – несправність пічного опалення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні