Біля кафе через борг чоловік стріляв у товариша. ВІДЕО

0
3
Біля кафе через борг чоловік стріляв у товариша. ВІДЕО
У місті Корсунь-Шевченківський, що у Черкаській області, затримали чоловіка, який стріляв у товариша через борг.

Про це повідомляє прес-служба поліції Черкаської області.

Подія трапилася опівночі, 2 січня. До поліції зателефонували очевидці та повідомили, що 44-річний чоловік поранив з пістолета 47-річного корсунчанина. Після чого поїхав із місця події на таксі.

Поліція з'ясувала, що між чоловіками виник конфлікт щодо боргу, який один із чоловіків довго не повертав. Під час словесної перепалки правопорушник дістав пістолет і вистрелив потерпілому в ліве стегно. Пораненого корсунчанина доставили до Корсунь-Шевченківської центральної районної лікарні для надання допомоги.

Поліцейські затримали зловмисника за місцем проживання. Під час невідкладного обшуку слідчі виявили та вилучили травматичний пістолет та набої до нього.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого за хуліганство. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні