Водій під «кайфом» перевозив пасажирів з наркотиками. ФОТО

0
4
Водій під «кайфом» перевозив пасажирів з наркотиками. ФОТО
В Ужгороді патрульні виявили нетверезого водія, який перевозив пасажирів, у яких були, ймовірно, наркотичні речовини.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Закарпатської області.

Подія трапилася 1 січня, близько 21-ї години. Відомо, що інспектори зупинили автомобіль Рено за порушення ПДР.

Перевіряючи документи патрульні помітили у керманича ознаки наркотичного сп‘яніння. Водій погодився пройти огляд на стан сп‘яніння у медичному закладі. Висновок лікаря-нарколога стосовно водія — позитивний.

Також поліція звернула увагу на пасажирів. Чоловік та жінка поводилися підозріло і намагалися щось приховати, тому інспектори провели поверхневу перевірку. У задній кишені одягу жінки виявили згорток фольги, у якій містилась біла порошкоподібна речовина, зовні схожа на наркотичну. Такий же згорток містився у пачці з-під цигарок у пасажира-чоловіка.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка склала на водія адмінматеріали за керування у стані сп’яніння та порушення користування попереджувальними сигналами під час зміни напрямку руху.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні