Чого не можна робити на Різдво: прикмети та заборони

1
-3
Чого не можна робити на Різдво: прикмети та заборони
Різдво Христове шанується по-особливому, адже у християнстві це день народження Ісуса Христа від Діви Марії.

Про це пише Мета.

Прикмета про достаток

Наші предки вважали, що у свято не можна нічого губити, адже це призведе до втрат у наступному році. Це також працює із знахідками. Якщо ви щось придбали у Різдво, то вас чекає багатство та розкіш.

Прикмета про успіх

Якщо за святковим столом ви випадково розлили напій, то вас чекає багато приємних новин. Не варто розчаровуватися, адже це свідчить про те, що невдовзі ви станете успішними.

Прикмета про погоду

Якщо в різдвяну ніч ясна погода і на небі багато зірок, то рік буде врожайним і хлібосольним.

Прикмета про щастя

Якщо на Різдво Христове ви побачите людину з горбом, не лякайтеся, адже це до щастя. Успіх гарантовано, якщо хоча б однією рукою вдасться доторкнутися до цього горба.

Прикмета про фінансові труднощі

Будьте обережні, якщо у різдвяну ніч ви побачите мишу. Не варто у найближчий час вирішувати серйозні питання, підписувати документи чи контракти. Це може призвести до фінансових труднощів.

Забобони із дзеркалом

Потрібно бути дуже обережним із дзеркалом, адже побита річ принесе багато бід та нещасть.

Забобони про здоров'я

Жінкам на Різдво не можна займатися рукоділлям: шити, в'язати, вишивати. На одного із членів сім'ї наступного року будуть чекати хвороби або навіть смерть.

Забобони про здійснення бажань

Берег - це символ спокою та стабільності. Не бійтеся у різдвяну ніч вийти на природу. Якщо ви знайдете якусь річ із посуду на березі, упродовж року на вас чекає здійснення бажань.

Забобони про гостей

Якщо ви запрошуєте гостей на Різдво, подивіться, хто першим увійде в будинок. Якщо першою увійде жінка, то весь рік жінки вашої родини будуть хворіти.

Забобони про сварки

У цей день не можна сваритися із рідними, адже існувало повір'я, що таким чином людина забирає у своїх предків сили та надію на майбутнє.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Забобони - сильна штука!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні