Прибирання будинку за допомогою лимона: дієві поради

0
-2
Прибирання будинку за допомогою лимона: дієві поради
Лимон є універсальним засобом для очищення будь-яких предметів у домі. Цей фрукт ефективно справляється із різними забрудненнями.

Про це пише Мета.

Знешкодження мікробів

Щоб очистити меблі від мікробів, потрібно зробити просту суміш із лимона. Для цього візьміть 230 мілілітрів білого оцту, 120 мілілітрів лимонного соку, 120 мілілітрів горілки.

Існує ще один спосіб позбутися мікробів. Залиште лимонну кірку постояти в дистильованому білому оцті протягом кількох тижнів, а потім використовуйте суміш за призначенням.

Миття скла

Налийте газовану воду в пляшку з розпилювачем і додайте чайну ложку лимонного соку. Замість газованої води можна використовувати дистильовану воду. Вміст збовтайте та використовуйте за призначенням.

Дезінфекція меблів

Для того, щоб у домі не поширювалися мікроби чи віруси, які викликають захворювання, потрібно постійно дезінфікувати меблі. Змішайте лимонний сік з водою і витирайте предмети м'якою тканиною, попередньо збризнувши дезінфектором.

Скраб для видалення забруднень

Дві порції солі із однією порцією лимонного соку змішайте у посудині. Суміш можна наносити на одяг, щоб прибрати плями, а також на меблі, щоб позбутися іржі.

Лак для меблів

Змішайте одну порцію лимонного соку з двома порціями оливкової або рослинної олії. Нанесіть суміш на меблі, які можуть швидко пошкодитися.

Прибирання пилу

Візьміть два чайні пакетики, лимонний сік і 3 склянки води. Дайте пакетикам настоятися в окропі, додайте лимонний сік та ретельно все перемішайте.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні