На Волині поменшало лікарень, де надають допомогу хворим на коронавірус

0
0
На Волині поменшало лікарень, де надають допомогу хворим на коронавірус
На Волині через зниження рівня захворюваності на коронавірус медичні резервні заклади не прийматимуть пацієнтів.

Про це під час онлайн брифінгу в облдержадміністрації 5 січня повідомила заступниця голови ОДА Людмила Тимощук, пише Суспільне.

Жінка розповіла, що наразі три районні лікарні – Старовижівська, Турійська та Шацька – не набиратимуть пацієнтів із коронавірусом. Відомо, що по всіх медзакладах області, де лікують пацієнтів із коронавірусом, вирішили скоротити загалом 515 ліжкомісць.

«У нас на більш як 2 тисячі ліжок понад 400 пацієнтів. Завантаженість ліжок із киснем – 12 %, тому було прийнято рішення управлінням охорони здоров'я та обласною адміністрацією за згодою керівників медзакладів скоротити кількість ліжок. Необхідно дати відпочинок медичним працівникам, і коли немає завантаженості медики повинні відпочити», – розповіла заступниця голови ОДА.

Станом на 5 січня на стаціонарному лікуванні в області перебуває 431 пацієнти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні