Ознаки «дорогої» дівчини: що швидко зробить вас доглянутою та чарівною

0
-19
Ознаки «дорогої» дівчини: що швидко зробить вас доглянутою та чарівною
Дорога жінка — це доглянута дама, яка знає собі ціну і намагається завжди стежити за собою.

Про це розповідає Ukr.Media

По-перше, завжди і за будь-яких обставин навчіться приділяти час собі. Хоча б одна година на день має бути присвячена собі коханій. Не важливо, чим ви будете займатися, почитати книгу, подивитися фільм, зробити маски для обличчя та волосся, послухати музику, випити з подругою кави, пройтися по магазинах — вирішувати вам. Але цей процес повинен приносити задоволення в першу чергу вам. Так жінка відволікається від побутових проблем та щоденної метушні.

По-друге, аромат. Незрівнянна Коко Шанель запевняла, що туалетна вода та парфуми сміливо можна вважати одягом. Правильно підібраний аромат лише підкреслить вашу індивідуальність та додасть впевненості. Майте у своєму арсеналі хоча б один флакон з улюбленим ароматом, запах якого завжди асоціюватиметься тільки з вами.

По-третє, манікюр. Нігті сміливо можна вважати обличчям жінки. Вони мають бути чистими, охайними, здоровими та акуратними. Уникайте складних малюнків, надто яскравих фарб та масивних страз. Вони роблять образ дешевим. Вибирайте спокійні тони в стилі нюд, у жодному разі не гризіть нігті. Вчасно обрізайте задирки, прибирайте кутикули та підтримуйте форму.

По-четверте, волосся. Зараз у моді природне та натуральне волосся, яскраві кольори, складні зачіски не для сучасної жінки. У світі в пошані натуральність, головне, щоб волосся було здоровим і чистим, з акуратними кінчиками. Не нехтуйте доглядом за волоссям, кілька разів на тиждень обов'язково робіть маски, нехай навіть домашні. У жодному разі не дозволяйте собі вийти з дому з брудним волоссям.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-19

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні