--> На рівненській трасі зіткнулися автомобіль та підвода: двоє коней загинуло. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На рівненській трасі зіткнулися автомобіль та підвода: двоє коней загинуло. ФОТО

0
-7
На рівненській трасі зіткнулися автомобіль та підвода: двоє коней загинуло. ФОТО
На автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» (об‘їзна Костополя), трапилася ДТП, в результаті якої зіткнулися кінна підвода та автомобіль.

Про це пише ВолиньPost.

ДТП трапилася напередодні, 5 січня близько 18:10. Водій возу з кінною підводою, рухаючись зі сторони м. Сарни в напрямку Рівного по узбіччю смуги для руху зустрічного транспорту, різко здійснив поворот праворуч, виїхавши на проїзну частину. В результаті чого підвода зіткнулася з автомобілем «Рено», який рухався у зустрічному напрямку.

В результаті ДТП тілесні тяжкі ушкодження отримали водій та троє пасажирів, які знаходилися на возі. Водій та пасажир, а також 2 дітей, які перебували в в салоні авто, отримали травми різних ступенів.

Відомо, що двоє коней загинуло.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні