Італійський клуб хоче придбати молодого футболіста Динамо

0
-13
Італійський клуб хоче придбати молодого футболіста Динамо
Італійська "Сампдорія" повернулася до ідеї підписання українця Владислава Супряги і зробила пропозицію київському "Динамо" з приводу нападника.

Про це повідомляє Уніан.

За "оренду" 21-річного українця до літа 2022 року готові викласти 1 млн євро. Крім того, італійський клуб хоче зафіксувати суму трансферу після завершення оренди футболіста.

Якщо "Динамо" погодиться на продаж Супряги, то гарантовано отримає вісім мільйонів євро, а 21-річний форвард – шанс перезапустити футбольну кар'єру в італійському чемпіонаті.

Зараз талановитий форвард упустив можливість закріпитися в команді Луческу і відчуває дефіцит ігрової практики. Тренер неодноразово давав Супрязі шанс реабілітуватися за провальні епізоди, але з кожним разом ставало все гірше, а можливостей увійти навіть в заявку киян – все менше.

У цьому сезоні на рахунку гравця молодіжної збірної України лише шість ігор за "Динамо" і жодної результативної дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні