--> У горах Закарпаття затримали харків'янина, який пішки йшов до Польщі на заробітки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У горах Закарпаття затримали харків'янина, який пішки йшов до Польщі на заробітки

0
4
У горах Закарпаття затримали харків'янина, який пішки йшов до Польщі на заробітки
Житель Харкова був затриманий в горах Закарпаття, він пішки йшов на заробітки до Польщі.

Про це повідомили в пресслужбі Державної прикордонної служби України.

41-річний житель Харкова ввечері 9 січня був затриманий біля села Верховина Бистра Ужгородського району прикордонниками. Чоловік незаконно прямував до Польщі.

Виявилося, що чоловік приїхав до Львівської області з Харкова за допомогою різних видів транспорту. Після цього він йшов пішки на Закарпаття навігатором у мобільному додатку. "Заробітчанин" зізнався, що йому тимчасово заборонили виїзд за кордон. Це сталося через те, що чоловік не виконував рішення суду і не платив аліменти. Тому чоловік вирішив прокласти собі маршрут через прикордонну Лубню в напрямку Польщі. Він також придбав онлайн-квиток на автобус першого польського села Устшики Гурне в місто Санок. У цьому місті він хотів знайти собі роботу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні