В Україні змінилися ціни на олію

1
2
В Україні змінилися ціни на олію
В Україні з 30 грудня запроваджено держрегулювання вартості соціальних продуктів. При цьому у торговельній мережі змінилися ціни на олію.

Про це повідомляють Новини аграрного бізнесу.

Торік соняшникова олія виявилася серед рекордсменів щодо зростання ціни. Якщо ця тенденція продовжиться, то вже до середини цього року вартість літра соняшникової олії досягне 100 гривень і вище. Однак її внесли до переліку соціальних продуктів, ціни на які підлягають державному регулюванню. І вже перший тиждень держрегулювання приніс свої плоди.

Ціни на олію у торгових мережах знизилися.

Так, рафінована олія “Олейна” 8 січня в середньому коштувала 56,36 гривні, тоді як ще 4 січня середня ціна на неї була 59,30 гривні. Тобто тенденція до зниження вартості очевидна.

Ціна на олію марки “Щедрий дар” теж знизилася. Щоправда, не так суттєво. Так, наприкінці минулого року воно у середньому продавалося за 55,76 гривні, а на 8 січня її вартість становила 54,70 гривні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І це при тому що в сусідній Польщі наша олія на половину дешевша! Це називається-шахрайство!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні