На Волині з'явиться ковзанка під відкритим небом. ФОТО

3
2
На Волині з'явиться ковзанка під відкритим небом. ФОТО
На площі Героїв у місті Володимирі впродовж 10 січня тривали роботи по облаштуванню ковзанки.

Про це повідомляє Володимир-Волинська міська територіальна громада.

Спершу було встановлено дерев’яну огорожу, постелено спеціальну плівку, а ввечері бригада водозабору управління водопровідно-каналізаційного господарства залила перший шар майбутнього льодового покриття.

«Можливість реалізувати мрію багатьох володимирчан з’явилась завдяки мінусовій температурі повітря, яка, згідно прогнозу, триматиметься протягом наступних кількох днів. Дерев’яну огорожу та плівку було закуплено ще до Нового року, проте погодні умови, на жаль, не дозволяли облаштувати каток раніше», - йдеться у повідомленні.

Відомо, що бригада залила перший шар ковзанки завтовшки 5 сантиметрів. Якщо за ніч він замерзне, то другий шар заллють уже сьогодні, 11 січня, під ранок. Розмір льодяного майданчика – 25х12 м.

Заступник міського голови Андрій Гудим розповів, що на катку передбачена оренда ковзанів, яку буде здійснювати приватний підприємець. Її вартість становитиме 50-70 гривень. Зі своїми ковзанами на каток впускатимуть безкоштовно.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я сім років заміжня без дитини, тому мій чоловік починає вести себе дивно, останнім часом приходить додому і більше не проводить зі мною час, і він зі мною розлучився. Тому я стала дуже сумною і загубилася в житті, тому що лікар сказав мені, що немає можливості завагітніти, це справді погіршить моє життя. поки я не натрапив на друга, який розповів мені про DR ALABA з Інтернету, як він допоміг багатьом жінкам з подібними проблемами, через які я переживаю, тому я зв’язався з ним за адресою: dralaba3000@gmail.com і пояснив йому. він сказав мені все, що мені потрібно було дати, перш ніж він міг відмовитися від заклинання, щоб повернути мого чоловіка, що я і зробила, і він надіслав потужну молитву, яку я мала вимовити посеред ночі, поки він чинив приворот. Через 48 годин мій єдиний чоловік повернувся до мене, вибачився за все, що зробив, і сказав, що готовий підтримати мене в будь-якій справі. Я швидко зателефонував АЛАБА і розповів йому, що відбувається в цей момент, і він також підготував і надіслав мені ліки, в яких говорилося, що воно вилікує будь-які небажані хвороби чи інфекції, які заважають мені завагітніти, а потім проінструктував мене про це. як ним користуватися до зустрічі з чоловіком. Ось після використання цієї рідної трави і кореня, через кілька тижнів я почала відчувати ознаки вагітності по всьому, я дійсно вагітна, я народила хлопчика 1 числа цього місяця. Я обіцяю повідомити всьому світу про Д-ра Алабу, щоб зберегти мої стосунки, а також дати мені дітей, яких я можу з гордістю назвати своїми сьогодні. Для будь-якої жінки, яка вважає це неможливим, у вас є шанс посміхнутися і принести щастя своїй родині, будь ласка, зв’яжіться з DR ALABA електронною поштою: dralaba3000@gmail.com або зв’яжіться з ним у WhatsApp/viber за цим номером: +1(425) 477- 2744, він є Богом, посланим, щоб повернути втрачених коханців і принести вам щастя.
Відповісти
Навіщо дозволяти публікувати такі шахрайські коментарі!!!

Не вірте цій людині, вони шахраї!!!
Відповісти
На що дивляться модератори!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні