--> Українцям доведеться більше платити за кредитами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українцям доведеться більше платити за кредитами

1
-1
Українцям доведеться більше платити за кредитами
В Україні на тлі зростання інфляції очікується зростання кредитних та депозитних ставок.

Про це пише НВ Бізнес з посиланням на аналітика стратегічного розвитку банку Костянтина Хведчука.

За словами експерта, у 2022 році в першому кварталі ставки НБУ підвищаться до 9,5−10%, а до кінця 2022 року вони знизяться до 8,5%.

Як пише видання, для забезпечення інфляції в 5%, Нацбанк може і надалі підвищувати ставки та навіть впровадити резервування гривневих коштів.

На думку експерта, зростання ставок буде стосуватися більшою мірою великого бізнесу і короткострокових кредитів.

Експерт зазначив, що ставки для малого бізнесу можуть залишитися на поточних рівнях.

"Ставки за депозитами домогосподарств традиційно реагують із запізненням, проте тенденція на їх зростання вже намітилася і триватиме у 2022 році. При цьому ризики високої інфляції зараз превалюють над ймовірністю рецесії, тому сценарії більшого зростання ставок теж не слід відхиляти", — повідомив Хведчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
привіт, друже, мене звати Ізабелла Ітан, я і мій чоловік одружені вже 10 років, і ми жили в мирі до одного вірного дня, він повернувся додому дуже розлючений, я намагався дізнатися, що відбувається, потім він підвищив голос я робила все, що могла, щоб заспокоїти його, але він розлютився на мене без причини, і він сказав, що збирається розлучитися зі мною, я благав його сказати мені, що відбувається, все, що він міг скажімо, він втомився від мене, що я маю жити в його будинку, що він більше не хоче мене в своєму житті, я плакала всю ніч, потім я хочу до будинку своїх друзів, щоб залишитися з нею, і я сказав їй, що трапилося, і вона познайомте мене з доктором Алабою, який допомагав іншим жінкам у такій же ситуації, і це виявилося хорошим результатом, по-перше, я ніколи в це не вірю, але я просто сказала, що мені потрібно спробувати, тому що я дійсно дуже люблю свого чоловіка, тому я зв'язався з ним, і він сказав мені, що робити, і я це зробив, і він надіслав потужну молитву, яку я мав сказати в середині півночі, коли він робив приворот. Через 48 годин мені зателефонував мій єдиний чоловік, сказавши, що йому шкода, що він хоче мене повернути, я була така щаслива, тому що доктор Алаба допоміг мені, і я пообіцяла собі, що я збираюся дати це свідчення по всьому світу, щоб інші могли бачити та зв’язуватися з ним, якщо вам потрібна допомога, ви можете зв’язатися з ним через його адресу gmail dralaba3000@gmail.com або ви можете зв’язатися з ним через WhatsApp/viber за цим номером +1(425) 477-2744, він помічник, посланий Богом, щоб повернути втрачених коханців і принести вам радість;;;;;;
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні