На Волині у пожежі загинув 58-річний чоловік. ФОТО

0
4
На Волині у пожежі загинув 58-річний чоловік. ФОТО
У селі Самари Самарівської територіальної громади Ковельського району у дерев'яному житловому будинку трапилася пожежа.

Про це пише Ковель Медіа.

Подія трапилася напередодні, 10 січня. У Ковельському районному управлінні ГУ ДСНС України у Волинській області розповіли, що під час ліквідації пожежі у будинку виявили тіло 58-річного загиблого власника домоволодіння.

«З настанням холодної пори року люди починають використовувати для обігріву своїх помешкань пічне опалення та електроприлади. Через порушення правил пожежної безпеки у побуті та при експлуатації систем опалення часто виникають пожежі, люди гинуть, втрачають своє житло і майно. Найчастіше це трапляється із людьми літнього віку, часто самотніми, а також неблагополучними. Адже вони не завжди можуть самостійно перевірити стан печі та димарів і миттєво зреагувати на проблему, коли вона виникає», – йдеться у повідомленні ковельських рятувальників.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні