--> Через шум у квартирі чоловіки побили та пограбували сусідів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через шум у квартирі чоловіки побили та пограбували сусідів

0
0
Через шум у квартирі чоловіки побили та пограбували сусідів
У Києві чоловік з товаришами вирішили помститися сусідам за шум у квартирі, побили та пограбували їх.

Про це повідомляє поліція Києва.

У Подільському районі столиці, на вулиці Данченка, стався злочин на грунті того, що напередодні, в будинку потерпілого було шумно і господар вдарив фігуранта в обличчя. У відповідь чоловік вирішив помститися сусідам і на наступний день разом з товаришами увірвався в його квартиру, побив власників і заволодів їх речами.

Про те, що відбувається, в поліцію повідомила господиня, що в її квартиру увірвався сусід разом з групою невідомих і відібрав цінні речі. На місце злочину негайно виїхали правоохоронні органи.

Поліцейські з'ясували, що в квартиру сусід вломився з шістьма товаришами. Розпорошивши сльозогінний газ, вони завдали господарям і їх гостям тілесні ушкодження, а потім забрали з приміщення золоті прикраси, планшет і бейсбольну біту.

Оперативники затримали трьох фігурантів. Ними виявилися місцеві жителі, 1983, 1987 і 1988 років народження.

На даний час поліцейські встановлюють інших учасників, причетних до скоєння злочину, щоб притягнути винних до відповідальності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні