--> Холодні та байдужі: знаки Зодіаку, які не підходять для відносин | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Холодні та байдужі: знаки Зодіаку, які не підходять для відносин

0
2
Холодні та байдужі: знаки Зодіаку, які не підходять для відносин
Астрологи назвали знаки Зодіаку, які попри усе небежання завдавати коханій людині болю, все одно своїми діями це зроблять.

Про це пише Реаліст.

Водолій

Водолії люблять свободу та незалежність. Вони легкі на підйом, що змушує їх приймати все як є. Незважаючи на те, що вони віддані, іноді Водолії можуть переступити межу, що може позначитися на стосунках. Вони схильні давати своїм партнерам свободу та простір від них, і саме цього вони очікують натомість.

Риби

Риби дуже милі, коли справа доходить до відносин, але як тільки вони випадають із них, повернутися вже неможливо. Риби можуть поранити ваші почуття, звинувачуючи вас і розігруючи карту жертви, змушуючи партнера почуватися погано через те, що ви розлучилися. Вони можуть досить швидко перейти від люблячих і теплих до холодних і байдужих. Як тільки вони доведуть, що ви спричинили розрив відносин, вони в майбутньому будуть використовувати це, щоб звинуватити вас.

Близнюки

Близнюкам все дуже швидко набридає, і вони люблять компанію. Народжені під цим знаком ніколи не захочуть проводити час на самоті, тому їх нерішучий характер може змусити їх шукати інших коханців. Їм не вистачає серйозної прихильності до людей.

Стрілець

Стрільці не мають наміру розбивати серця, але мимоволі їхні дії вишиковуються таким чином, що вони саме це і роблять. У глибині душі вони волелюбні, люблять випробовувати нові емоції. Якщо ви перебуваєте у відносинах зі Стрільцями, вони можуть розбити серце, якщо не захочуть або не зможуть взяти на себе зобов'язання. У їхніх очах розрив буде досить легким та невимушеним.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні