Загубила телефон і отримала купу кредитів: жінка постраждала від шахраїв

7
-2
Загубила телефон і отримала купу кредитів: жінка постраждала від шахраїв
Львів'янка дізналася про кредити, які на її ім'я взяли шахраї, завдяки сповіщенням "Дії".

Про це постраждала написала на своїй фейсбук-сторінці.

У Львові жінка загубила телефон, а коли відновили номер, на неї вже були оформлені кілька кредитів. Львів'янка звернулася до поліції та банків, у яких були взяті кредити, і зараз працює над їхньою ануляцією.

Телефон Ірина Ілик загубила 6 січня приблизно о 13:00. "Мій телефон деактивували, одразу після цього на дію почали приходити запити від УКБІ про мою кредитну історію. О 14:08 мій номер телефону був мною відновлений у відділені Київстар та прив’язаний до мого паспорту", - написала жінка.

Відразу ж жінці прийшло повідомлення про оформлення кредиту у Moneyveo на 1500 гривень. Коли жінка дійшла до поліції, аби написати заяву, на неї вже оформили ще два кредити, загальною сумою 6200 гривень. На цьому історія не завершилася - шахраї набрали на Ірину Ілик кредитів на понад 10 тисяч гривень.

Ірина Ілик звернулася до банків з вимогою анулювати кредити, адже їх на її ім'я взяли шахраї, проте наразі тільки банк Moneyveo задовольнив позов жінки. Ще дві інші фінустанови факт шахрайства поки не визнали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка чудова і надихаюча історія! Я була заміжня сім років без дитини, тому мій чоловік почав вести себе дивно, останнім часом повертався додому, більше не проводив зі мною час і розлучався. Тому я стала дуже сумною і загубилася в житті, тому що лікар сказав мені, що немає способу завагітніти, це дійсно робить життя мені нещасним. поки я не натрапив на друга, який розповів мені про DR ALABA з Інтернету, як він допоміг багатьом жінкам з подібними проблемами, через які я переживаю, тому я зв'язався з ним за адресою: (dralaba3000@gmail.com) і пояснив йому: Він мені все розповів його потрібно було надати, перш ніж він міг накласти заклинання на возз’єднання, щоб повернути мого чоловіка, що я і зробила, і він послав потужну молитву, яку я мала вимовити посеред ночі, коли чинив заклинання кохання. Через 24 години мій єдиний чоловік повернувся до мене і вибачився за все, що він зробив, і сказав, що він повністю готовий підтримати мене у всьому, що я хочу, швидко зателефонуйте Д-ру Алабі і розкажіть йому, що там відбувається. Він також підготував і надіслав мені трав’яний засіб, який, за його словами, вилікує будь-яку небажану хворобу чи інфекцію, які завадили мені завагітніти, а потім проінструктував мене, як використовувати його до зустрічі з чоловіком. Ось після використання цієї місцевої трави та кореня, через кілька тижнів я почала відчувати ознаки вагітності по всьому тілу, я була дійсно вагітна, і я щойно народила хлопчика в 1 місяць. Я присягаю, що весь світ дізнається про Д-ра Алабу за те, що він врятував мої стосунки, і який також дає мені дітей, яких я можу з гордістю називати своїми сьогодні. Для будь-якої жінки, яка вважає це неможливим, ось нагода посміхнутися і принести щастя своїй родині, будь ласка, зв’яжіться з DR ALABA електронною поштою: (dralaba3000@gmail.com). Або WhatsApp/Viber його за номером +1(425) 477-2744, Дійсно, він Бог посланий, щоб привести втрачених коханців і принести вам щастя...
Відповісти
Іди лісом зі своїм "лікарем'"!!!
Відповісти
А ви ще більше довіряйте функцій телефону! Телефон має бути для дзвінків, решта зайві "понти".
Відповісти
Вилізь із землянки. Телефон поліфункціональна річ. А якщо пароль поставити нема клепки, то хто винен
Відповісти
Ага, нехай він буде хоч мультифункціональний він так само губиться і крадеться. А зламати пароль півгодини часу.
Відповісти
ну взламай запаролений айфон, наприклад, але реально, а не своїх фантазіях, чи по плітках бабуль з Нуйно
Відповісти
Банк Манівео? Ви що курите
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні