У Луцьку чоловік глибоко обморозив стопи: його готують до операції

1
0
У Луцьку чоловік глибоко обморозив стопи: його готують до операції
У медичному об'єднанні Луцької територіальної громади готують до хірургічної операції 27-річного Олександра Ящука, який глибоко обморозив стопи.

Про це пише Суспільне.

Лікар розповідає, що наразі 27-річний чоловік перебуває у стаціонарі, де йому проводять патогенетичну терапію та готуються на оперативного втручання.

«Йде друга доба після того, як він звернувся за медичною допомогою. На цей момент ми боремося за те, щоб максимально зберегти кінцівки, так як в нього глибоке відмороження обох стоп. Визначаємося з рівнем демаркації – це така лінія, що показує, де відмерлі тканини, а де живі», – розповів лікар.

Відомо, що чоловікові не було де ночувати, тому звернувся в пункт обігріву територіального центру соціального обслуговування на вулиці Данила Галицького, де прожив декілька днів. Подія трапилася з 31 грудня на 1 січня.

«Трохи випив і на лавці заснув, бо не міг іти. Холодно було, вирішив піти туди, бо там бачив пункт обігріву. Зняв взуття, хотів ноги помити... Черговий сфотографував, подзвонив до завідуючої і вона сказала викликати швидку», – розповів постраждалий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я розлучилася з чоловіком три роки тому. Між нами не було спілкування. Сім’ї та друзі порадили мені не забути про шлюб і рухатися далі у своєму житті. Я не хотіла вийти заміж за когось іншого, тому що в глибині душі я все ще люблю свого чоловіка. Я так сильно страждала від болю та розгубленості, що прочитала в Інтернеті рекомендацію про те, як доктор Алаба возз’єднав розірваний шлюб за допомогою своїх духовних сил. Я постійно читав так багато свідчень про те, як він допоміг покласти край розлученню та повернути колишніх коханих людей, і моя віра відновилася. Я повинна негайно зв’язатися з доктором Алабою через кілька хвилин, він відповів мені і дав інструкції, що робити, після того, як я виконала необхідну вимогу через два дні після ритуалу, заклинання змінило моє життя навколо мого чоловіка, щоб більше не зв’язуватися зі мною. Два роки подзвонили мені серед ночі, плачучи і вибачаючись, що це справа рук демонів, тому я досі дивуюся цьому диву, тому прощаю його. Тепер мій шлюб тепер у рівновазі. Ритуал Дралаба спрацював чудово, а шлюб міцніший, ніж раніше, і ніщо не зможе нас знову розлучити. Я відвідав стільки сайтів, на яких шукав допомоги, це було безнадійно, поки я не зв'язався з Дралабою, справжнім чоловіком, який допоміг мені відновити мій розірваний шлюб, якщо у вас є подібна проблема у вашому шлюбі, ви хочете, щоб ваш чоловік або дружина знову полюбили вас . , У вас є хтось, кого ви любите, і ви хочете, щоб він або вона любили вас у відповідь, у вашому житті є виклик, шаблон заклинання доктора Алаби - це рішення і відповідь на вашу проблему, WhatsApp / Viber з його номером телефону: +1(425) 477-2744, зв'яжіться з ним сьогодні, надіславши електронного листа на адресу dralaba3000@gmail.com Не дозволяйте нікому забрати у вас вашого чоловіка.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні