Як уберегтись від кишенькових злодіїв у натовпі – поради поліції

0
-1
Як уберегтись від кишенькових злодіїв у натовпі – поради поліції
Правоохоронці надали рекомендації, як уберегтись від кишенькових злодіїв.

Про це пише патрульна поліція Київської області у телеграм.

"Перебуваючи у місцях скупчення людей, будьте пильні, щоб не стати жертвами крадіїв. Адже зазвичай кишенькові злодії "полюють" у місцях, де багато людей, щоб бути менш помітними".

Правоохоронці радять "тримати сумку чи наплічник в руках попереду себе, а не на плечі або на спині, не демонструвати гаманець та його вміст у людних місцях, не носити з собою великі суми грошей — брати стільки, скільки плануєте витратити".

Цінні речі, документи, телефони, ключі не варто носити у зовнішніх кишенях одягу, сумок та рюкзаків. Краще використовувати внутрішні кишені, поясні сумочки.

"Будьте пильними, коли на вулиці до вас підходить незнайома особа або хтось притискається у транспорті. Якщо ви користуєтесь кредитними картками, у жодному разі не зберігайте пін-код разом із картою у гаманці", - радять правоохоронці.

Очевидцям або жертвам правопорушення слід зателефонувати на спецлінію 102 або звернутись до найближчого відділення поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні