--> Здатні знайти вихід з будь-якої ситуації: знаки Зодіаку, яких оминають біди | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Здатні знайти вихід з будь-якої ситуації: знаки Зодіаку, яких оминають біди

0
5
Здатні знайти вихід з будь-якої ситуації: знаки Зодіаку, яких оминають біди
Астрологи назвали знаки Зодіаку, які без зайвих зусиль можуть досягати бажаного. Саме ці знаки охороняються Всесвітом від неприємностей та бід.

Про це пише Реаліст.

Близнюки

Цим представникам зодіакального ряду щастить завжди та скрізь. Вони часто не розуміють, що перебувають у вкрай небезпечній ситуації, але лиха обходять їх стороною. Близнюки протягом усього життя отримують безліч можливостей, а вищі сили оберігають їх від розчарувань та нещасть. Ви здатні знайти вихід з будь-якої ситуації, не впадати у відчай, пробувати знову і знову, якщо щось не виходить.

Діва

Найбільш організованих та старанних знаків Зодіаку доля також винагороджує везінням. Діви звикли чітко продумувати кожну свою дію, вони з задоволенням допомагають оточуючим і не вимагають нічого натомість. Ці мудрі люди чудові порадники, вірні друзі та партнери.

Стрілець

Стрільців часто вважають надто наївними і довірливими, тому що вони абсолютні оптимісти і в кожній ситуації здатні знайти плюси. Ви бачите в людях тільки добре, намагаючись не зациклюватися і не надавати значення негативним рисам характеру. Людина, що народилася під цим сузір'ям, оточує себе такими ж добродушними та життєрадісними друзями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні