На Волині у маршрутках подорожчав проїзд

2
3
На Волині у маршрутках подорожчав проїзд
Виконком Ковельської міської ради одноголосно прийняв рішення про збільшення тарифів на перевезення у міських маршрутках.

Про це пише Ковель Медіа.

Відсьогодні, 13 січня, проїзд у маршрутці для дорослого буде коштувати 7 гривень; для учнів загальноосвітніх шкіл та студентів професійно-технічних/вищих навчальних закладів – 4 гривні.

Рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення.

Начальник управління економічного розвитку та торгівлі Юрій Кондратович розповів, що збільшення ціни на квиток є економічною необхідністю і є кілька причин для прийняття такого рішення: подорожчання запчастин, паливно-мастильних матеріалів та зріст мінімальної зарплати.

Заступник Ковельського міського голови Тарас Яковлев розповів, що порівняно з іншими містами, де проїзд становить по 9-10 гривень, у Ковелі підняли до нормальної ціни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Журналісти, якщо пишете на Волині то пишіть про Волинь, а не про одне місто!!! Тормознуті... Йдеш прочитати одну новину, а виходить інша...
Відповісти
А зарплатня у мешканців МІСТА-ТЕЖ ПІДНЯЛАСЬ,....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні