--> Чому однокласники утопленого 13-річного волинянина не розповіли вчителям про трагедію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому однокласники утопленого 13-річного волинянина не розповіли вчителям про трагедію

0
-3
Чому однокласники утопленого 13-річного волинянина не розповіли вчителям про трагедію
На Волині під час шкільної перерви під лід провалився 13-річний підліток, якого діти хотіли врятувати самостійно, а тоді покликали на допомогу перехожу.

Про це пишуть Волинські Новини.

Трагедія трапилася за 500 метрів від школи, коли під час шкільної перерви діти прибігли на річку, щоб погратись. Відомо, що під лід провалився 13-річний Олег. Після того, як школярі попросили про допомогу жінку, вони повернулися на уроки, а жінка викликала рятувальників, оскільки самостійно не змогла витягнути хлопця.

Тіло школяра водолази знайшли за кілометр від місця трагедії, оскільки його віднесло течією. Діти нічого не розповіли вчителям про те, що сталося, бо мали надію, що друга врятують

«Боялися комусь розповісти, бо бачили, що жіночка вже надає допомогу і подумали, що Олега врятують, а тому і прийшли на урок математики», – каже класна керівниця Вікторія Наугольник.

Відомо, що загиблий Олег був із багатодітної родини. Крім нього там виховується ще шість дітей. В школі кажуть, що підліток зазвичай був спокійний, до ризикованих витівок не схильний. У поліції його смерть кваліфікують як нещасний випадок.

«Проводиться досудове розслідування, встановлюються інші свідки та очевидці події», – каже в.о начальника слідчого відділу Володимиро-Волинського районного відділу поліції Дмитро Домрін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні