--> Чотири квартири у Луцьку продали за допомогою PornHub | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чотири квартири у Луцьку продали за допомогою PornHub

0
2
Чотири квартири у Луцьку продали за допомогою PornHub
Рекламники за три місяці продали квартири у новому житловому комплексі Луцька за допомогою платформи PornHub.

Про це пише UBR.

Така реклама житла допомогла укласти угоди на 88 тисяч доларів.

«До нас ще ніхто не продавав нерухомість через PornHub. Але це спрацювало! За 3 місяці ми продали 4 квартири в милому сімейному ЖК із середнім чеком $ 22 тис.», – зазначив голова рекламної агенції Павло Кац.

Відомо, що придбав квартири великий забудовник із Західної України, з яким агенція співпрацює шість років.

Це навіть отримало премію WOW Awards у номінації «Нестандартне просування: digital» за найкращий рекламний проєкт у нерухомості.

На сайтах для дорослих регулярно бувають 62 % українських чоловіків віком від 25 до 44 років. Середній час перегляду – 10 хвилин. Тому рекламники вирішили використати цей трафік.

«З початком карантину рекламодавці рвонули в соцмережі, і конкуренція там виросла. А на PornHub виріс лише користувальницький трафік. З PH важко змагатися за увагу користувача – там занадто заряджений контент. Але ми використовували гумор, і це спрацювало», – повідомив голова рекламної агенції.

Людям, які знайшли це оголошення на сайті, пропонували покупку квартири зі знижкою 5 % та за пільговими умовами розтермінування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні