--> Один раз на все життя: топ-3 однолюба за знаком Зодіаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Один раз на все життя: топ-3 однолюба за знаком Зодіаку

0
5
Один раз на все життя: топ-3 однолюба за знаком Зодіаку
Астрологиня назвала знаки Зодіаку, які якщо і полюблять людину, то це вже на все життя.

Про це пише Реаліст.

Козеріг

Козероги закохуватися просто так не вміють. Вони довго і вдумливо складають список тих якостей, які повинен мати їх обранець або обраниця, а весь час, що залишився, намагаються знайти того, хто зможе йому відповідати. І коли знаходять, то й не відпускають. Тому що проходити знову через це не хочуть.

Терези

Вітрені Терези зазвичай оточені натовпом шанувальників або шанувальниць. Але кохання та романи – це дві великі різниці, тож не звертайте уваги. Довгий список перемог нічого не означає, а справжнє кохання - на все життя. І якщо із захопленнями Терези довго не затримуються, то на коханні вони одружуються. Трапляється це, звичайно, не скоро. Адже у пошуках вони не поспішають. А можуть і не знайти. Тому що справжнє кохання - це рідкість.

Діва

Діва не закохується, а сходить до обранця чи обраниці. Адже вона є практично ідеальною. Де ж знайти когось їй під стать? Вирішує «спробувати», а спробувавши настільки вражається, що більше вже вирішує не повторювати. Та й вибір партнера Діва робить настільки оригінальний, що потім уже остерігається таких експериментів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні