--> На щастя та заміжжя: як ворожити на Водохреще | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На щастя та заміжжя: як ворожити на Водохреще

0
-5
На щастя та заміжжя: як ворожити на Водохреще
Раніше наші предки казали, що усе, що наворожив у ніч з 18 на 19 січня - обов'язково має збутися.

Про це пише ТСН.

Щоб дізнатися свою долю на рік

Для цього ворожіння на Водохреще потрібно взяти шість склянок і покласти в них: сіль, хліб, цукор, перстень, монету та сірник. Потім хтось з групи дівчат змінює розташування склянок. Кожній дівчині по черзі зав’язують очі, щоб вона обрала собі одну зі склянок. Обраний предмет розповість про те, як пройде ваш рік. Сіль означає печаль та сльози. Хліб — ситість. Цукор — радість та успіх. Перстень розповідає про швидке заміжжя. Монетка — достаток. А сірник означає поповнення в сім’ї.

На ім’я судженого

Це ворожіння на Водохреще допоможе дізнатися ім’я своєї другої половинки. Дівчата по черзі виходять на вулицю і першого зустрічного чоловіка запитують, як його звати. Назване ім’я буде і у вашого судженого.

На заміжжя

Збираються дівочою компанією. Кожна дівчина бере нитку (тут дуже важливо, щоб всі нитки були однакової довжини). Потім всі одночасно підпалюють свою. Та дівчина вийде заміж в прийдешньому році, нитка якої догорить першою. Якщо ж нитка згасне, не догорівши, тоді цього року точно ще прийдеться ходити в дівках.

Віщий сон: ворожіння на судженого

Щоб виконати це ворожіння на Водохреще, потрібно під подушку покласти бубнового короля або гребінець. Перед тим, як лягати в ліжко, загадайте, щоб вас приснився суджений. Якщо ваше бажання дійсно сильне, підсвідомість покаже вам вашого майбутнього партнера. А у випадку з гребінцем також перед сном потрібно промовити: «Суджений, прийди до мене, розчеши моє волосся».

На достаток

Щоб дізнатися, чи буде у прийдешньому році достаток в домі, проводили наступне ворожіння на Водохреще. Брали три тарілки і просили когось під однією з них сховати монету. Потім потрібно вгадати, де саме лежать гроші. Якщо у вас вийде з першої ж спроби, фінансових проблем точно не буде. З другої, означає, що серйозних втрат очікувати не слід. А якщо з третьої, прийдеться попрощатися з заробленим.

На каблучках, щоб дізнатися яким буде чоловік

Дівчата збираються разом і приносять з собою кілька різних каблучок (з камінчиком, мідні, срібні, золоті). Далі потрібно взяти велику миску і наповнити її зерном. В всередину покласти всі каблучки. По черзі кожна з дівчат бере жменю зерна. Яка каблучка їй попалася, таким і буде чоловік. Мідна — бідним. Золота — популярним і багатим. Срібна — чоловік саме зможе забезпечити сім’ю. З камінчиком — чоловік з вищого суспільства. Якщо ж в жмені зерна не буде ніякої каблучки, не варто чекати перемін в житті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні